„Аз нямам избора, който имаш ти!“, „Бъди толерантен с мен! Аз имам нужда от това място!“. Доброволци от сдружение „Браво, Пловдив!“ подновиха напомнящите табели на знаците за инвалиди в Пловдив. Точно преди година дружеството постави предупредителни табели за хората, които без право спират на местата, предвидени за хора с увреждания. Тъй като много от тях бяха скъсани или свалени, вчера ентусиастите поставиха нови ламинирани табели на инвалидните места в Синя зона. 

"Браво Пловдив" призовава за толерантност и уважение към всички. Инвалидите и трудноподвижните хора имат нужда от тези паркоместа в ежедневието си. Местата за паркиране на инвалиди са недостатъчни и сега, а всяко нерегламентирано спиране върху тях затрудняват инвалидите в ежедневните им дейности.

Доброволците очакват сигнали и предложения на сайта на сдружението или на фейсбук страницата. Те планират различни иницативи през есенно - зимния сезон, с които се надяват не само да подобрят облика на града, но и да привлекат други доброволци, които са готови да отделят време, за да могат да живеят в един по-красив Пловдив.