Доброволци от гражданското сдружение „Браво, Пловдив” продължава с инициативите си за подобряване на градската среда. Миналата вечер ентусиастите, въоръжени с лопати и трамбовачна машина успяха да "заличат" няколко огромни дупки на ул. "Веслец" в район "Северен". Те се отзоваха на сигнал на граждани от квартала, които се оплакаха , че на улицата зеят няколко ями, които са опасни за автомобилите. Шофьори, минаващи по улицата в тъмните часове на денонощието не виждали кратерите и често пукали гуми и картери в тях. 

"Ние сме наясно , че инфраструктурата в града изисква сериозни инвестиции, но понякога всичко опира до няколко торби асфалт и добро желание", коментират ентусиастите. 

Доброволците очакват сигнали и предложения на сайта на сдружението или на фейсбук страницата. Те планират различни иницативи през есенно - зимния сезон, с които се надяват не само да подобрят облика на града, но и да привлекат други доброволци, които са готови да отделят време, за да могат да живеят в един по-красив Пловдив.