Благотворителна автосборка ще се проведе в Пловдив. Събитието има за цел да помогне на 3-годишния Антъни и ще се проведе на 20 октомври на ул. „Недялка Шилева” 30 от 16 часа. Ето и какво пишат организаторите от All Teams Together Plovdiv:

"Здравейте приятели, доста от Вас се свързаха с нас с молба да организираме благотворително мероприятие за да помогнем на 3-годишния Антъни от Раковски да оздравее.

Ние от наша страна веднага се заехме и подадохме заявление за обществено мероприятие към Община Тракия и 5 РПУ, които веднага съдействаха с разрешение за провеждане на такова!

Молим за спазване на законите и правилата, на самата сбирка, както и след нея, за да избегнем инцидeнти и за да можем да продължим с тези благотворителни мероприятия!

Събитието няма входна такса, ще има кутия за дарение!

Събраната сумата ще бъде преброена и съобщена пред всички на място в края на събитието!

Цялата информация за Антъни от майка му:

"Здравейте, мили дарители, приятели, близки, съграждани, познати и непознати добри хора с големи сърца! Това е Антъни, на 3г. и 11мес. , от гр. Раковски. Той и неговото братче близнак Денис, са с поставена диагноза Хронична грануломатозна болест. Тази болест е изключително рядко наследствено нарушение на имунната система. Това е вродено генетично заболяване, при което липсва ензима NADPH оксидаза, в резултат на което неутрофилните гранулоцити (вид кръвни клетки, част от имунната система) не могат да убият погълнатите от тях бактерии.

За съжаление неговото братче Денис, преди дни стана звездичка, която ще бди над Антъни. Антъни, има голяма нужда от нас, за да живее. Изпратени са запитвания към болници в Германия и Турция, и очакваме офертите за лечение. Ще му бъде направена трансплантация на костен мозък!

Всеки, който желае да дари, може да го направи чрез следните сметки:

UniCredit Bulbank

IBAN BG97 UNCR 7000 1598 0425 75

BIC UNCRBGSF          

                                  

Стефан Диев( баща на Антъни)