Бездомниците, които  създаваха мизерия на кръстовище в Пловдив, близо до пловдивски мол, отново се завърнаха. Преди няколко месеца Trafficnews съобщи за мястото, което буквално се бе превърнало в дом за мъжете. Локацията се намира на улиците „Драган Цанков” с „Любен Каравелов”. Сега обаче картината по нищо не се е различила, въпреки че теренът бе почистен. Според живеещи в района, опасенията им, че мъжете без подслон ще се завърнат, са се сбъднали. От няколко дни отново са разпънали покъщнината си и спокойно си нощуват на локацията.

След публикация на TrafficNews: Почистиха мизерията на тротоар в Пловдив, превърнал се в дом на бездомнициЖивущите в района се притесняват, че мъжете могат да се заселят отново там

Пировете, изхвърлянето на отпадъци на тротоара са се възобновили, а отчаяни пловдивчани сигнализираха до медията ни за пореден път. Отпадъците обаче далеч не са най-неприятното нещо, което може да се види там. Според тях мъжете най-редовно уринират и извършват и се изхождат директно на тротоара. Един от тях дори е инвалид, читатели разказаха още, че миризмата на фекалии около мястото, на което са се настанали, се носи навсякъде и е ужасяваща.  Те смятат, че рано или късно отново ще започнат и постоянните им викове и караници след употребата на алкохол.

Преди месец TrafficNews сигнализира  до зам.-кмета по “Обществен ред и сигурност” Ангел Славов, който се задейства веднага. След това мизерията от мястото бе почистено, а те се приместиха. Медията ни отново ще отправи нов сигнал до общинския отдел, за да може мястото отново да се използва като пешеходна зона.

Мизерия! Бездомници превърнаха тротоар в Пловдив в клоакаМъжете пият и крещят под кооперациите, споделят живущи в района