Деца от четвърта група на ДГ“ Биляна “ сътвориха истински празник за кмета Иван Стоянов и служители от администрацията на район „Източен“ с невероятен емоционален заряд на изпълненията си по случай Баба Марта. Пременени, усмихнати и по детски спонтанни, те внесоха радост и умиление в обичайния делничен ден.

Иван Стоянов подари на всички мартеници с пожелание да са здрави, да растат ученолюбиви и умни и ги почерпи с лакомства. На въпроса му какви искат да станат като пораснат, Исабелла  веднага каза, че ще става кмет като него и по покана на домакина цялата група дружно  се премести в кметския кабинет.  На бъдещата кметица й хареса големия стол и подписа първия си документ под окуражителния поглед  на кмета. А след като разгледа с интерес  знамената в кабинета, спонтанно Ивон рецитира стихотворение за Васил  Левски, с което се готви за националния празник в детската градина.

Възхитен от празника, подготовката на децата и уменията им свободно да пресъздават наученото и възпитанието им в патриотизъм, Иван Стоянов благодари на директора Виолета Арнаудова и учителите в детската градина и пожела отново да му гостуват.