17-годишна девойка от Хасково е била отвлечена край Пловдив, а след това върната от похитителите, научи TrafficNews.bg. Екшънът е станал на пътя Пловдив - Хасково в понеделник следобед. Тийнейджърката пътувала заедно с по-голямата си сестра с BMW. Малко след като излезли от Пловдив , автомобилът им бил настигнат от "Порше Панамера", управляван от 19-годишния  Узай. Той засясякъл пътя на немската кола и водачката била принудена да спре, за да не се блъснат. Узай измъкнал от BMW-то по-малкото момиче и я принудил да се качи в панамерата. След това потеглил към Хасково. 

Междувременно сестра й позвънила на тел. 112 и съобщила за похищението. Двайсетина минути по-късно отвлеченото момиче било освободено и свалено на автосалон край Поповица. Полицейски патрул спрял поршето близо до Първомай и униформените свалили Узай и спътника му. Младежът бил задържан за 24 часа в районното до изясняване на случая. 

Причината за похищението е вероятно неизяснени лични отношения между младите хора. Случаят се наблюдава от Окръжна - прокуратура - Пловдив.