Пловдивчани, които не се интересуват особено от футбол, а живеят или имат работа на Коматевско шосе, в момента са бесни. Задръстването по улицата е такова, че колите пъплят едва-едва. Тапата стига до самото Коматево, пр едаде репортер на Trafficnews.bg. Има засилено полицейско присъствие и... единствените щастливи от ситуацията - многобройните фенове на Ботев Пловдив, които се отправят към стадиона. Движението в участъка от стадиона до след центъра на квартала се отбива.

Цялата тази картина е заради двубоя тази вечер между Ботев Пловдив и ЦСКА. Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за недопускане на инциденти на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. 

От сборните пунктове по маршрутите им на придвижване феновете на двата отбора се съпровождат от полицейски екипи. По този повод във времевия период от 17.00 ч. до 22.00 ч. е въведена временна реорганизация на движението по ул. ”Коматевско шосе” и по ул. ”Захаридово”, в отсечката до кръстовището с ул.”Драговец”, предупредихме по-рано днес.