„Цял ден близки, приятели и журналисти ме занимават с някакъв скандал, който е скалъпен. Някой си прави ПР на наш гръб”, това заяви Тервел Пулев, няколко часа след материала на TrafficNews, в който  пловдивски боксьор - Боньо Робовски обвини в изневяра съпругата си и то именно с известния боксьор.

„Нека хората сами да си решават семейните проблеми без да ни намесват. Ние сме едно прекрасно семейство, с две прекрасни деца. Това не може да ни бутне изобщо”, пък заяви съпругата на Пулев.

В личния си профил Робовски е публикувал чат разговори между Тервел Пулев и пловдивчанката.  Двамата любовници водят разговори във вайбър и месиджър, но не след дълго истината излиза наяве. В чатовете те постоянно си казват колко много се обичат и че това между тях не е временна авантюра, а нещо наистина истинско. 

Подарявам ти я, да сте живи и здрави!!!Аз продължавам напред!!!! Колега си ми и искам да знаеш - коя жена пуска жалба да те затворят 24ч за домашно насилие и на следващият ден си идва вкъщи и прави секс, след което и аборт. Да си имаш едно наум." - пише разгневеният съпруг, който  е бивш боксьор. 

Още по темата може да видите ТУК:

Пловдивчанинът Боньо Боксьора хвана жена си в изневяра с... Тервел ПулевРобовски качи във Фейсбук десетки скрийншотове от чата между двамата любовници