Момче направи романтично предложение за брак на своята любима, предаде репортер на TrafficNews.bg

27-годишният Христо реши да поиска ръката на 25-годишната Жанета от Бургас. Това се случи по време на Коледния бал на фризьорите в морския град.

Христо изчака най-удобния момент, за да влезе в залата с гости на събитието. Той носеше със себе си огромен букет от рози и пръстен. Момчето падна на колене, за да предложи брак на младата фризьорка. Жанета не сдържа сълзите си и прие предложението без да се замисли. След това двамата вкопчени един в друг изпълниха първия си танц като годеници.

„Наричат ни бургаските Бони и Клайд, защото постоянно се забъркваме в някакви филми. Последния път искаха да го бият в едно заведение, аз го спасих. Винаги си помагаме и много се обичаме.”, разказа пред TrafficNews.bg бъдещата булка.
„Обичам я страшно много, затова се реших на тази крачка”, каза бъдещият младоженец.

Младото семейство вече се стяга за сватба, а романтичното предложение за брак разплака повече от половината зала, в която се намираха гостите на Коледния бал, организиран със съдействието на „Кристиян оф рома”.

Преди по-малко от месец пловдивчанката Теодора Кидикова получи нестандартно предложение за брак. Нейният приятел Юлиян Василев й предложи посредата на Главната улица в Пловдив. За целта беше събрал едни от най-добрите приятели на момичето и беше подбрал специална романтична музика. Вижте ТУК

TrafficNews.bg