24-годишната Даниела Стефанова е станала повод за скандала, завършил с убийство в Костенец, научи TrafficNews.  Жертвата е 34-годишният Тихомир Дринков-Тиши, наръган 7-8 пъти с нож и намерен мъртъв в локва кръв пред дома на улица „Шипка” 14 снощи. Мъжът се е водел гадже на Даниела, известна повече като Диди, но хубавицата въртяла и тайна връзка със Стельо, друг участник във вчерашния запой, преминал в свада с фатален край, разказаха запознати пред TrafficNews.

Според непотвърдена информация Даниела е била бременна от тайния си любовник, а подозренията на Тихомир са предизвикали скандала.

Убититият Тихомир

Около 20.44 часа в неделя на тел.112 бил подаден сигнал за шумна разправия в къщата на улица „Шипка”. Няколко минути по-късно постъпил нов сигнал за мъж в безпомощно състояние, лежащ пред същия адрес, обясниха от МВР. Пристигналият лекарски екип само констатирал смъртта му от множество прободни рани.

Полицията е задържала за 24 часа Даниела и свидетел на скандала, които се разпитват за вчерашния екшън.  Образувано е досъдебно производство, а действията по разследването продължават под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура. Предстои материалите да бъдат докладвани в съда в оглед вземане на постоянна мярка за неотклонение на извършителите.

Очаквайте подробности!