Виктор Бунарски, който беше арестуван за притежание на наркотици след сигнал на родители на деца от ОУ "Душо Хаджидеков", влезе в съдебна зала с наведена глава. Адвокатът му Никола Симеонов отказа категорично клиентът му да бъде сниман, както и да разговаря с медиите.

"Ако видим снимка на Виктор в медии, ще съдим до дупка", заяви Симеонов без да отчете факта, че вън от съдебна зала, клиентът му се намира на обществено място и журналистите разполагат с пълни права да заснемат лицето на задържания.

Защитника на младежа не бе запознат с материалите по делото и поиска 15 минути отсрочка от даване на ход на съдебното заседание, за да се запознае с тях. Родителите на младежа също бяха в залата, като баща му по прякор Католика е собственик на заложна къща в Пловдив. Те категорично отказаха коментар и се скриха от камерите. 

Припомняме, че днес ще бъде гледана мярката за неотклонение на Виктор, след като той бе задържан за срок от 72 часа в ареста. Младежът, бивш възпитаник на Душото, бе засечен да гони деца в двора на училището, след като оставил два пакета с трева на оградата, а учениците ги взели и предали на охраната.

Районна прокуратура Пловдив поиска постоянен арест за младежа, който поне към момента е с повдигнати обвинения само за притежание на наркотици, но не и за разпространение.

Всичко по казуса вижте ТУК: 

Прокуратурата поиска дилъра в ареста, родителите - институциите на извънредната срещаТе очакват представители на полицията, общината и кмета

Разказ от първо лице за дилъра, гонил деца в елитно пловдивско училищеКак са реагирали властите на сигнала от родителите?

Дилър подгони деца в училищен двор в Пловдив, полиция е на мястото!Криминалният тип се подвизавал в района на училище „Душо Хаджидеков”