Бял "Мерцедес" с пловдивска регистрация бе засечен да лети със скорост от 241 километра в час по АМ "Тракия". Това стана ясно при провеждането на специализирана полицейска операция на територията на Пазарджишка област за спазване на правилата за движение по пътищата.

Днес пътните полицаи от Пазарджик са се натъкнали смелия пловдивчанин. Управляваното от него возило се движило по аутобана със 101 км/ над ограничението. Припомняме, че то е 140 километра в час.

Припомняме, че само преди седмица полицията в Пловдив засече над 1 000 нарушители при подобна акция. За превишена скорост са санкционирани 531 водачи на МПС. В рамките на населено място са били засечени 20 автомобила при движение с над 100 км/ч, като най-високата заснета скорост е на територията на Пловдив, където 41-годишна жена е шофирала със 142 км/ч. Заснетата извън населено място скорост е от 137 км/ч. при ограничение от 60км/ч.

Нов скоростен рекорд в Пловдив! Жена с "Ауди" профуча с 142 км/ч покрай камераНад 1 300 нарушения на пътя само за ден в Пловдивска област