Новото гадже на Мадона е 2 години по-малък от най-голямото й дете

Разликата от 36 години явно не притеснява двойката

Свят 17.12.2019 22:45 5735 0
Новото гадже на Мадона е 2 години по-малък от най-голямото й дете

Певицата Мадона шокира феновете си с новата си половинка. 25-годишният Аламалик Уилямс е само с 2 години по-малък от дъщеря ѝ Лурдес Мария Чиконе Леон. От 2015 г. той е част от танцьорите, с които звездата пътува, за да изнася концерти по целия свят, като досега са поставили шоуто в Америка, Европа и Източна Азия. Очевидно разликата от 36 години не притеснява младия мъж, който е син на военен ветеран, пише Дейли Мейл.

Слуховете за връзката им започнаха преди три месеца, но папарашки снимки потвърдиха твърденията. На тях двамата са заснети на балкона на хотелска стая в Маями, а от изображенията ясно личи, че те вече не се стесняват да разменят ласки на открито. На фотографиите Мадона е без грим, облечена в черна тениска и долнище на анцуг, видимо щастлива в обятията на Аламалик.

През всичките години тя е излизала само с един мъж, който е бил по-възрастен от нея - актьорът Уорън Бийти, който е с 21 г. по-голям от блондинката. Романсът им обаче бе кратък и продължи едва 1 година - от 1989 до 1990 г. С времето обаче тя започна да си намира все по-млади партньори, като преди Уилямс гадже на изпълнителката беше моделът Кевин Сампайо, с който ги делят 33 г. Отношенията им започнаха през 2017 г., но двамата се разделиха по-рано през тази година.

Изпрати новина