Везни

Първата половина на месеца е свързана с подреждане на делата ви и за завързване на свободните краища. прегледайте живота си и вижте къде трябва да направите някои промени. Това също е добър момент да подредите финансите си. Около средата на месеца ще започнете да се чувствате по-енергични и мотивирани. Това е идеалният момент да започнете да работите по целите, които сте отлагали. Ако сте обмисляли да започнете нов проект, сега е моментът да го направите.

 

Скорпион

Октомври ще бъде вълнуващ месец, с много възможности за приключения и романтика. Ще получите шанс да започнете на чисто във всяка област от живота си. Може да се почувствате изключително смели и уверени през това време, така че го използвайте в своя полза! Ако сте необвързани, може да срещнете някой желан по това време. И ако вече сте във връзка, нещата ще вървят добре. Това е страхотно време да излизате и да се срещате с нови хора.

 

Стрелец

Ако напоследък се чувствате затънали в коловоз, това е идеалният момент да се освободите и да започнете на чисто. Първата половина на месеца е особено благоприятна за положителни промени в живота ви. Ще имате много енергия и ентусиазъм за каквото и да предприемете сега, така че вървете към целите си с увереност. Краят на април може да донесе някои предизвикателни аспекти, но не позволявайте това да ви попречи да се насладите на всички хубави неща.

 

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.