Рак

Ще се съсредоточите върху кариерата и обществения си имидж. Ще сте решени да направите добро впечатление и да постигнете целите си напред. Това е добър момент за общуване и изграждане на взаимоотношения с онези, които са на власт. Трябва да сте уверени и настоятелни, но не и агресивни. Този месец ще бъдете загрижени и за любовния си живот. Ако сте необвързани, може да сте готови да намерите някой специален спътник в живота. Ако се обвържете, ще станете по-емоционално обвързани.

 

Лъв

Този месец може да имате някои големи цели или проекти, за които работите, и ще сте решени да постигнете напредък. Това може да е подходящо време за работа в мрежа и запознанства с нови хора, които могат да ви помогнат да увеличите перспективите си за кариера. Може да има и възможности да поемете повече отговорност или да бъдете повишени в работата. В личния си живот гледайте да планирате специални излети, за да се насладите на компанията на половинката си.

 

Дева

Това е време да си поставите високи цели и да работите усилено, за да постигнете целите си. Може да се наложи да положите допълнителни усилия, за да напреднете, но накрая ще си заслужава. Дръжте главата си наведена и останете концентрирани и ще можете да постигнете всичко, което си намислите. Също така е добър момент да се съсредоточите върху връзките и партньорствата си. Честни и равни ли са нещата във вашите взаимоотношения? Ако не, сега е моментът да направите някои промени.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.