Овен

Независимо дали търсите нова работа, опитвате се да напреднете в настоящата си или просто искате да подобрите уменията и знанията си, това е идеалният момент да го направите. Отделете малко време, за да анализирате какво искате от кариерата си и да направите планове как можете да постигнете тези цели. В личния ви живот нещата може да са малко по-предизвикателни този месец. Отношенията може да са обтегнати и може да откриете, че се чувствате по-раздразнителни от обикновено.

 

Телец

Този месец може да донесе известна драма в отношенията ви. Бивш може да се върне в картината или може да се наложи да се справите с известна ревност от настоящ партньор. Само не забравяйте, че това е само временно и се опитайте да не предприемате драстични мерки. В професионален план ще се чувствате по-уверени и оптимистични. Това е чудесен момент за започване на нови проекти. Просто внимавайте да не се ангажирате прекалено много.

 

Близнаци

Октомври ще бъде време на интроспекция за вас. Може да откриете, че се обръщате навътре и размишлявате върху живота си и мястото си в света. Това може да бъде много положителен и продуктивен процес, ако се оставите на течението и се доверите на интуицията си. Може също така да се окажете привлечени от по-тихи, по-самотни дейности през това време. Това може да бъде добра възможност да изследвате своята креативност.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.