Овен

Приливите и отливите ви в отношенията ви, може да отстъпят на една по-стабилна и сериозна връзка. Погрижете се за комфорта на партньора ви и това, което го прави щастлив, без да излиза от зоната си на комфорт. Открийте общите си интереси и правете това, което ви носи удоволствие. Ако не получавате цялата информация за работата ви по даден проект, може да се почувствате доста затруднени да си свършите работата. Направете си собствено проучвате по въпроса, за да сте наясно какво може да се изисква от вас. Разположението на планетите ще чудесно за вас в сектора ви свързан с пари. Спокойно може да направите някаква голяма инвестиция или да пренасочите парите си от едно място на друго. Сделките ще са успешни днес.

 

Телец

Поставете се на мястото на партньора си преди да го критикувате за каквото и да било. Опитайте се да разберете неговата гледна точка и причините за дистанцирането му. Вероятно, има проблеми, с които не иска да ви натоварва допълнително. Странете от колеги, които ви се противопоставят и имат доста консервативни и остарели разбирания за работния процес. Упорството им вероятно ще е продиктувано от тяхното неразбиране, но не се поддавайте на провокации. Ако искате да увеличите приходите си, ще трябва първо да инвестирате в себе си и повишаването на квалификацията си. Проучете различни курсове и обучения, в които може да се включите.

 

Близнаци

Очертава се прекрасно време, за онези които им предстои да се докоснат до трепетите на влюбването. Навярно ще имате и хармонични отношения с членовете на вашето семейство. Денят е обещаващ и навярно ще ви донесе изобилие и решенията, които сте взели наскоро, за да започнат да дават плодове. Изненадите относно текущата ви работа може да дойдат някак неочаквано за вас. Материалните придобивки може да ви направят щастливи днес. Вложете парите си в нещо много искано и жадувано, за го носите или ползвате с радост и усмивка на лицето.

 

Рак

Определено ще кипите от енергия и добро настроение, така че вземете половинката си отидете в някой клуб да купонясвате. Разтресете дансинга и се забавлявайте от сърце. Бъдете по-експресивни и емоционални днес, независимо дали работата ви е свързана с говорене или писане. Не се страхувайте да изкажете това, което мислите, а оставете словото да се лее от душата ви. Днес, може да ви се наложи да съберете пари заедно с ваши колеги или близки за общ подарък за човек, който много цените. Насочете се към продукт, който е свързан с напомнянето за вас - колегите.

 

Лъв

Много е вероятно днес да изпробвате всевъзможни начини да привлечете вниманието на партньора ви, но индиректно. Страхът ви от отхвърляне е неоснователен, така че бъдете честни и открити с любимия ви човек. Има вероятност да се разочаровате от някой ваш колега, който сте смятали за ваш добър приятел. Може да разберете, че се е присъединил към друг конкурентен на вашия екип, за да му бъде направена услуга. Ако сега се радвате на добро финансово състояние, не бъдете високомерни в отношенията си с вашите близки. Помагайте с каквото можете, тъй като богатството ви много лесно може да се стопи.

 

Дева

Денят ще е идеален да отправите предложение за първа среща на човек, с когото скоро сте се запознали. Семейните ще може да говорят спокойно по всякакви теми, без никакви спорове и пречки. Ако най-успешният ви период в работата е преминал, това не означава, че вече може да си отдъхнете и да почивате на стари лаври. Може да ви липсва ново вдъхновение точно днес, но това вероятно ще е временен застой. Избягвайте инвестициите, дори в неща, които са били печеливши до този момент. Бъдете максимално пестеливи днес и не подписвайте никакви финансови документи.

 

Везни

Погрижете се някои неща свързани с дома ви като насърчите половинката си да стори същото. Така ще спечелите време и уикенда ви ще е свободен да отделите специално внимание на любимия ви човек. Не търсете най-малките нередности в работата на другите. Постарайте се да не обръщате внимание на малките проблеми, а се съсредоточете върху важните неща, които ви предстоят. Днес, може да нямате голям избор за това, което сте си наумили да си купите и може би ще наложи да се примирите с това, което ви се предложи. Ако не ви е нещо спешно, по-добре проучете и други оферти в интернет.

 

Скорпион

Днес, може да намирате партньора си за по-привлекателен и нагласен и това да породи чувство на ревност у вас. Вероятно, ще се опитате да прекарате цялото си свободно време заедно. Ентусиазмът ви ще бъде е безграничен и е много вероятно да се посветите изцяло на работа. Въпреки това не забравяйте, че балансът е необходим, за да си гарантирате благополучие в здравословен аспект. Може би, днес ще трябва да платите сметки, чийто срок изтича скоро, така че няма да имате време да отлагате. Разплатете се, за да сте спокойни и да харчите остатъка от бюджета си само за вас.

 

Стрелец

Погрижете се за поддържането на огъня и страстта във връзката ви. Ако можете да разчитате един на друг и нямате тайни помежду си, всичко ще се нареди както следва. Бъдете внимателни в комуникацията с колеги и шефове като се опитате да намалите експресивността си. Едва ли, искате думите ви да станат повод за конфликт, така че бъдете по-обрани днес. Ако кандидатствате за заем, има вероятност да бъдете отхвърлени. Бъдете много предпазливи, защото има вероятност да ви споходи финансов неуспех, който ще отнеме известно време, за да се възстановите.

 

Козирог

Пред вас няма да има никакви пречки да постигнете целите си в личен план. Помислете какво искате да постигнете в бъдещето и предприемете малки стъпки към постигането на целта ви. Ако нямате възможност да си вземете отпуск в този ден, то не се отказвайте от дадена работна задача, която може да ви създаде някои трудности. Не се отказвайте да свършите работата, докато не приключите нещата до край. Най-накрая ще имате глътка въздух във финансово отношение след тежката криза. Позволете си да се почувствате по-специално, купувайки си нещо по-шикозно.

 

Водолей

Отнасяйте се към партньора си с благодарност и уважение. Това ще накара половинката ви да се почувства ценена и обичана. Заедно може да се обедините върху една обща кауза. Звездите ще ви подкрепят в реализирането на иновативните ви идеи. Определено ще почувствате страхотно вдъхновение днес. Заделете възможно най-много пари към спестяванията си, тъй като много скоро може да ви се наложи да подмените важна техника или електроуред в дома ви. Погрижете се от сега за спокойствието си.

 

Риби

Всичко, което партньорът ви може да направи за вас днес, вероятно ще ви се стори твърде хубаво, за да е истина. Не търсете конкретен повод половинката ви да се държи по този мил начин. Просто се насладете на хубавите моменти. Най-важното нещо за вас днес е да спазвате работния етикет и морален кодекс на фирмата ви. Така че съобразявайте с думите и поведението си според обстоятелствата и хората, с които общувате. Може би, днес ви предстои уморителен ден от обиколки за разплащателни сметки. Ако имате заем, който трябва да върнете, уредете си среща с човека, който ви го е дал.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.