От петък, 20-ти февруари, 2015-та година, по кината в България ще тръгнат четири премиерни заглавия. Сред новите ленти се открояват шпионската лента с британски привкус ”Kingsman: Тайните служби”, българският “Омбре” и анимационната 3D-продукция “Спонджбоб: Гъба на сухо”, пише Cinefish.

Kingsman: Тайните служби

Режисьор: Матю Вон
Сценарист: Матю Вон, Джейн Голдман (по комикса на Марк Милар и Дейв Гибънс)
В ролите: Тарън Егертън, Колин Фърт, Самюел Джаксън, Майкъл Кейн, София Вергара, Марк Хамил, Марк Стронг, Джак Дейвънпорт и др.
Рейтинг в IMDb: 8,3/10

Приключенска екшън-комедия, която разказва за свръх-секретна шпионска организация, чиито членове започват да вербуват неопитно, но интелигентно и ловко момче от улицата. Докато момчето започва постепенно да навлиза в тренировъчната програма на организацията, на световната сцена се появява нова сериозна заплаха от мистериозен и непредсказуем технологичен гений. 

Създателят на “Шут в г*за” и “Х-Мен: Първа Вълна” Матю Вон е режисьор на  ”Kingsman: Тайните служби”, а еклектичния актьорски състав на филма е предвождан от носителя на “Оскар” Колин Фърт, Самюъл Джаксън, Майкъл Кейн и Марк Стронг.

Спонджбоб: Гъба на сухо

Режисьор: Пол Тибит
Сценаристи: Джонатан Ейбъл, Глен Бъргър
Рейтинг в IMDb: 6,9/10

Триизмерна продукция за детската публика, която е своебразно продължение на анимационния хит от 2004-та година ”Спонджбоб: Квадратни гащи”. Историята на лентата разказва за борбата на Спонджбоб и неговите приятели срещу злия пират Бургерската брада, който успява да открадне тайните рецепти за рачешките сандвичи. 

За филмчето ”Спонджбоб: Гъба на сухо” бяха похарчени 75 милиона долара, а главните герои са озвучени от Том Кени (“Трансформърс: Тъмната страна на Луната”), Антонио Бандерас (“Шрек 2”) и Роб Полсън (“Маската”).

 

TrafficNews.bg