
Пъстра и полезна салата с моркови и портокали, с която ще си набавите много полезни вещества.
2-3 обелени моркова
2 супени лъжици лимонов сок
портокали
хималайска сол
пресен босилек
лимонова кора/кора от лайм
1/4 чаена лъжица сушен джинджифил (по желание)
Изчистете морковите и с помощта на белачка ги нарежете на дълги и тънки ленти. Махнете кората на портокалите и ги нарежете на колелца. Разбъркайте всички съставки в купа и добавете накрая босилека и лимоновата кора.
Изпрати на приятел:
Акценти





Почина Митьо Пищова
04.03.25 07:22
44825


Трети март – националният празник, който разделя нацията
04.03.25 07:22
3413

Пловдивчанин снима най-голямото събиране в човешката история
04.03.25 07:22
8228

Съединение отбеляза 3 март по впечатляващ начин
04.03.25 07:22
10063