
Вкусна рецепта за тези, които не обичат да консумират месо.
Необходими продукти:
- 6 глави червено цвекло цвекла
- 1 с.л. зехтин
Начин на приготвяне:
Поставете цвеклото в тава за печене. Полейте със зехтин и овкусете със сол и черен пипер.
Добавете билки по желание. Покрийте с капак или алуминиево фолио. Печете в предварително загрята на 190 градуса фурна за около 1 час или докато омекне.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Виж всички
Тайните за перфектно пилешко на скара
03.09.25 23:26
16442

Как да си приготвим апетитна лазаня с патладжан и кайма
01.09.25 23:15
477

Бърза рецепта за такоси с чоризо
30.08.25 23:14
519