Вкусна рецепта за тези, които не обичат да консумират месо.
Необходими продукти:
- 6 глави червено цвекло цвекла
- 1 с.л. зехтин
Начин на приготвяне:
Поставете цвеклото в тава за печене. Полейте със зехтин и овкусете със сол и черен пипер.
Добавете билки по желание. Покрийте с капак или алуминиево фолио. Печете в предварително загрята на 190 градуса фурна за около 1 час или докато омекне.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Виж всички
Как се приготвя печена тиква по турски
31.10.25 23:30
2074
Лесен и бърз начин за приготвяне на кисело зеле в буркан
30.10.25 23:15
3381
Как да си приготвим патладжан по турски - имамбаялдъ
29.10.25 23:15
6720