Необходими продукти:
- коприва - 200 г
- брашно - 4 с.л.
- олио - 4 с.л.
- сол
- червен пипер
Начин на приготвяне:
Копривата се сварява в подсолена вода. Изважда се от водата и се наситнява.
В тиган се запържва брашното, добавя се копривата, червеният пипер и се сипва по малко от отварата.
Бърка се непрекъснато.
Сервира се гореща, но може да се консумира и изстинала.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Виж всички
Как се приготвя печена тиква по турски
31.10.25 23:30
2156
Лесен и бърз начин за приготвяне на кисело зеле в буркан
30.10.25 23:15
3391
Как да си приготвим патладжан по турски - имамбаялдъ
29.10.25 23:15
6722