Предлагаме ви традиционна рецепта, предавана от поколенията, по която да си приготвим бързо и лесно тас кебап у дома.

Необходими продукти:
1 кг свинско месо
½ чаша олио
3–4 глави лук
1 с.л. доматено пюре
1 с.л. брашно
1 ч.л. червен пипер
Сол на вкус
10–12 зърна черен пипер
5–6 зърна бахар
½ чаша бяло вино
½ връзка магданоз


Начин на приготвяне:

Нарежете свинското месо на дребни парчета.

Загрейте олиото в голям тиган или тенджера и запържете месото заедно с нарязания на ситно лук, докато омекнат.

Добавете последователно доматеното пюре, брашното и червения пипер, като разбърквате добре.

Залейте с бульон или гореща вода, посолете и оставете да ври на умерен огън, докато месото омекне.

Когато месото е готово, добавете черния пипер, зърната бахар и виното.

Поднесете ястието поръсено с нарязан на ситно магданоз.