Кърваво меле във верижна катастрофа застигна пътуващите в три коли на пътя Асеновград-Смолян над Бачково. Жена загина, а трима са ранени в касапницата, предаде репортер на TrafficNews.bg от мястото на инцидента.

До инцидента се стигнало след остър десен до разклона за град Лъки. Според първоначалната информация лек автомобил “Фолксваген” със смолянска регистрация е навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в софийски джип “Мицубиши”. Минута по-късно в джипа се удря и автомобил БМВ с ямболска регистрация, който се е движил в насрещното движение.

На място е загинала 58-годишната Анита Калибрадова, която е шофирала беемвето. Синът й Илия е в кома след инцидента, а съпругът й със счупена ръка. Още двама души са ранени. Според непотвърдена информация, на пътя е имало разлята нафта. Полицията разследва зверската катастрофа.

Трупът на загиналата остана повече от три часа на мястото на инцидента, а следователи извършиха подробен оглед на района. По пътя за Смолян се образува 10-километрова колона от автомобили. 

Вижте ТУК какво се случи снощи в Пловдив! 

TrafficNews.bg