Шофирането на много българи е постоянен обект на критики. Нарушаването на правилата е масово срещано явление по нашите пътища. Понякога шофьорите умишлено не обръщат внимание на пътните знаци. Друг път обаче знак няма... Защо? Някой го е бутнал, а не се намира кой да го вдигне.

За подобен случай ни сигнализира читател на TrafficNews.bg. Пътните знаци на улица "Никола Авалджиев" намалели сериозно заради инциденти. Три поредни дни знак, указващ, че шофьорите трбва да продължат направо, лежи изкъртен на тротоара, без да има кой да го вдигне.

"Този пътен знак е съборен най-вероятно от вандали или блъснат от автомобил", пише читателят ни. "Лежи хвърлен на тротоара и няма кой от страна на ОП ОКТ да се погрижи за него. Уведомихме ги по телефона, а нищо не предприемат, което навежда на мисълта за абсолютна безстопанственост", допълва той.

"Видно също така е, че като цяло е монтиран абсолютно некачествено с две шепи бетон в пръста", разказва читателят, допълвайки картината на това как се поставят знаци в България. Човекът разказва, че другият знак в съседство е също пред падане - наклонен е на едната си страна. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg