Полицията намери тялото на издирваната Биляна в двор на църква в София. То е открито по обед, потвърдиха и от Столичната полиция за Нова телевизия. 

Тялото ѝ е открито в двора на църквата, в близост до мястото, където жената е изчезнала вчера. Според източници на NOVA по него няма следи от насилие.

За трагедията става ясно и от пост във Facebook на близък на семейството. 

31-годишната жена изчезна във вторник. След силна паник атака била извикана Спешна помощ. Младата жена била откарана за преглед в лечебно заведение, но малко по-късно си тръгнала по своя воля и оттогава следите ѝ се загубили.

Близките ѝ веднага публикуваха призиви за помощ в издирването ѝ. Биляна е майка на две деца, едното от които – кърмаче. Смята се, че е имала тежка следродилна депресия. За последно младата жена беше забелязана в района на Централните хали.

Приятелите и роднините на Биляна я определят като отговорна, педантична и изпълнителна. Сестра ѝ Флора Йорданова сподели, че винаги е можела да разчита на нея. „Любима приятелка, много обичана от семейството си, колеги, приятели. Никога не се е скарала с никого”, допълва Флора.

В семейството нямало проблеми, разказват близките. 31-годишната жена поддържала приятелски връзки и с други майки в квартала, редовно общувала и със семейни приятели, но след раждането станала по-тревожна. Приятелите ѝ предлагали да разкаже за проблема си на специалист.