Няма нищо по-вкусно от домашния суджук, приготвен от прясно месо по старите изпитани рецепти на баба. А удоволствието да си направиш сам нещо вкусно, е несравнимо. Гарантираме ви, че с рецептата, която ви предлагаме, особено ако използвате подправките на „Радиком”, резултатът ще е зашеметяващ.
Суджук по ловджийски
Необходими продукти: 1 подправка за суджук – от Радиком
5 килограма неосолено месо (3 кг свинско, 1,5 кг телешко, 0,5 кг сланина)
Черва за пълнене
Начин на приготвяне: Нарежете месото на средно големи късове. Поръсете с подправката за суджук и разбъркайте добре. Така приготвената смес трябва да престои 24 часа. След това смелете месото и го напълнете в черва, като ги усуквате или връзвате през 15-20 см. Суджуците закачете да съхнат на хладно и проветриво място. През 1-2 дни пресовайте с точилка или бутилка.
А сега е време да приготвите червено вино и да съберете компанията!
*Рекламна публикация
TrafficNews.bg
Още от категорията
ЕП одобри Илиана Иванова за член на Европейската сметна палата