Ресторант Torro Grande е безапелационен победител в конкурса за „Най-атрактивно заведение на гр. Пловдив“, част от Годишните награди в туризма, организирани от Община Пловдив. Torro Grande се представи най-добре в конкуренцията от общо 5 номинирани заведения и спечели публичното гласуване с над 40% от вота.

„Благодарим на всички, които ни подкрепиха! Целият ни екип работи още по-мотивирано и целеустремено, за да спечелим наградата следващата година с още по-голяма преднина“ – това обявиха от мениджмънта на ресторанта по време на изискана церемония по връчването на наградите, която се проведе в Малката Базилика. Това не е първата награда за Torro Grande – в рамките на по-малко от една година те бяха отличени и с приза за „Най-иновативен ресторант на България“, присъден от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, както и два сертификата за отличие, получени от най-голямата и утвърдена световна мрежа за туристически преживявания, Trip Advisor.

Всички тези награди не са случайни – три години след своето откриване, Torro Grande продължава да бъде най-актуалното и любимо място за срещи и хапване със стил в центъра на Пловдив. Емблемата на Torro Grande за много от клиентите си остава барбекюто. Испанският бранд Mibrassa е доставчикът на две  барбекюта от затворен тип, които се зареждат само със специални висококалорични аржентински дървени въглища, а най-важната съставка, месото, е винаги прясно охладено и доставено директно от ферми в България, Италия, Испания и Ирландия. Torro Grande е и мястото за съвършено суши в Пловдив – опитните им сушисти преминават през обучение от консултанта на ресторанта, гениалния шеф Петър Михалчев. Той е в основата и на разработката на новото азиатско меню, което ще започне да се предлага от септември. Дали ще бъде за ароматно италианско кафе сутрин, за бърз и много вкусен обяд с колеги, или за дълга вечеря с подбрани меса и вина, гъделичкаща всички сетива на музикалния фон от талантливи български поп изпълнители на живо и диджей сетове с най-актуалната хаус и чилаут селекция – в свежите зелени градини на Torro Grande има място за всички. Oт ресторанта се похвалиха, че за 2017г са посрещнали общо над 180 000 клиента. Дали те са останали доволни e повече от ясно - наградата за „Най-атрактивно заведение на Пловдив“ бе определена на база на гласуване от жителите на града.

„В Torro Grande важат три правила – всяко ястие да са приготвя от винаги пресни съставки, без никакъв компромис към качеството, персоналът да е дисциплиниран и да идва с желание на работа, а интериорът и атмосферата да са винаги актуални“ – така определя рецептата за успеха си Бойко Качулев, собственик на ресторанта. „Тоrro Grande не е ресторант, Torro Grande е мястото, което определя посоката на развитие и бъдещето на ресторантите в България!“ – обича да казва също той.