Незряща майка и съпруга има нужда от средства, за да извърши тежка операция в Турция. Галя Василева от Нова Загора започнала да губи зрението си още като 20-годишна, а от 14 години насам е ослепяла напълно. Това ѝ пречи да живее нормален живот и в момента се налага да използва помощта на социален асистент. Дълги опити да бъде лекувана в България завършват неуспешно. Единствено клиника в Истанбул дава надежда за възстановяване на зрението ѝ чрез извършване на операция със стволови клетки.

„След обстоен преглед на цялостното ни лечение до момента и преглед ми върнаха вярата да продължа да се боря! За това Ви МОЛЯ да ми дадете шанс! Отделете частичка от себе си, за да успея! Благодаря Ви! Доброто се връща! Изпратиха ни оферта за лечение с трансплантация на стволови клетки в Инстанбул, като специалистите бяха категорични, че имам огромен шанс, но за съжаление средствата са непосилни за мен и семейството ми. Издържам се като получавам пенсия за инвалидност,която трудно покрива разходите ми! Отделях всяка стотинка, за да успея да се прегледам и да изпълнявам препоръките на лекарите“, споделя Галя.

Сумата за покриването на цялостното лечение – 32 000 лева (16 400 евро), обаче е непосилна за Галя и семейството им. Към момента са събрани само една трета от необходимите средства, казват близките ѝ. Затова не молят всеки, който има възможност, да откликне на апела им.

Повече информация как да дарите, може да откриете в официалния дарителски портал: https://pavelandreev.bg/campaign/da-varnem-zrenieto-na-galia

„Искам да имам достоен и нормален социален живот! Всеки човек го заслужава. Искам да се радвам на близките си, на дъщеря си и да се грижа за тях като всяка майка и съпруга. Всеки дар, независимо от размера му ще допринесе да върнем зрението ми! Моля Ви дайте ми шанс да правя това, което обичам, да бъда свободна и да се грижа за себе си“, апелира Галя Василева.

Срокът на кампанията приключва след 9 дни.