Динамичното време, в което живеем налага нови начини за успешно рекламиране на това, което правим или това, което продаваме. По тази причина в последната година редица големи компании, а и хора, които имат малък или среден бизнес да прибегнат до създаването на сайтове ново поколение. Модерна визия, удобна администрация и правилно структуриране на сайта още при самото му създаване са част от тайните за успешните уеб платформи.

 Именно развиването на технологиите, наложи ПР-агенцията „ТРАФИК БУЛ” да привлече в екипа си едни от най-добрите IT-специалисти и дизайнери. Освен това екипът ни от журналисти и ПР-консултанти изготвя цялостна рекламна визия от идеята до готовия продукт. От създаването на логото, сайта, фотографиите, рекламните видеа, дизайна на всички рекламни материали до правилното им разпространение в социалните мрежи!

Безкомпромисно удовлетворяваме високите изисквания на нашите клиенти. Професионално поддържаме вашите корпоративни профили и страници в: FB, Instagram, Twitter, Youtube Професионализмът на екипа ни, иновативното мислене, както и модерното техническо оборудване позволяват на компанията ни да утвърди позицията си на пазара като коректен и надежден партньор, който защитава името на клиентите си.

Още информация на имейл: redaktor@trafficnews.bg и на телефон 0700 10 248

Подробности за услугите - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg