Родителите на малката Бела събират средства за лечението на дъщеря си, която е хоспитализирана по спешност на 2 октомври с тежка белодробна инфекция, обхващаща и блокираща целият ляв бял дроб и частично десен. Това от своя страна налага спешно влизане в операционна. Причинителят на тази животозастрашаваща инфекция се оказа бактерията Pseudomonas aeruginosa.

Към днешна дата Бела е все още хоспитализирана, за щастие комбинацията от интензивното лечение и силният организъм на Бела доведоха до значително подобрение в нейното състояние, но остава хоспитализирана за неопределен период от време.

Ето и апела на родителите:

Здравейте, благодарим на всички, които подкрепят Бела!

Искаме да изкажем искрените си притеснения поради непрестанно нарастващите разходи по болничният престой (заплатени до момента към болницата 13 700 евро) с издадена проформа фактура с прогнозна сума за доплащане на още 8000 евро….

Молим Ви да подкрепите Бела в борбата с тази тежка инфекция, ЗАЩОТО с адекватно лечение, каквото получава тя в момента, инфекцията Е ЛЕЧИМА и тя ще може да бъде изписана и да се завърне към така жизненоважната за нея физиотерапевтична програма, която я изправи на крака!

Всички, които искат да помогнат, могат да го направят по банкова сметка:

Начини за дарение: ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

Банков превод IBAN: BG85 FINV 9150 1317 5575 50

BIC: FINVBGSF

Валута: BGN

Банка: ПИБ

Получател Белослава Бисерова Бориславова

REVOLUT @manuelanikol1914 (майка на Бела)

PAYPAL (майка на Бела)

https://www.paypal.com/paypalme/LYBela2018?fbclid=IwY2xjawF007xleHRuA2FlbQIxMAABHfc_t1kx_0sj79TlIBFqhvPQQmHFPvJK5wcAWIrSVTzpp8uDojwPTg_xpA_aem_1wLfDfUsgpFb16pdnF-8ZA

 

Организират благотворителен концерт в помощ на малката Бела, едва оцеляла при тежък инцидентТой ще се проведе на 20 юни