Един от любимите ресторанти на пловдивчани, Note Di Vino, скоро пусна новото си зимно меню. Основно място в него заемат изпечените на барбекю Mibrasa меса, риба и морски дарове. Телешко, свинско, агнешко, пилешко, патешко, всеки ще открие любимите си меса, приготвени в уникалното испанско барбекю Mibrasa, по най-добрият начин. От ресторанта обещават, че ще предложат на клиентите си барбекю с вкус, който пристрастява!
„Решихме, в новото ни меню да заложим на богатия асортимент пресни меса, изпечени на барбекю. Всеки обича пресни меса изпечени на дървени въглища! Но ние ще предложим на хората не просто традиционното барбекю, а нещо по-специално. 20 години имам ресторант, ходил съм къде ли не, опитвал съм всичко. Най-впечатлен останах от вкусът на ястията в един ресторант в Барселона. Всички меса бяха невероятно сочни и вкусни, с приятен опушен аромат. Оказа се, че всичките меса се приготвят на едно голямо затворено барбекю, което се казваше Mibrasa, испанско производство. За миг не се замислих, че ще имам за моите клиенти това страхотно барбекю! Цената му за някои е огромна, но аз реших, че в името на перфектният вкус си струва. Вече отзивите от клиентите ни са повече от добри. Правим и поръчки за вкъщи, често се случва доволни клиенти да ни позвънят и да благодарят за уникално вкусните меса“, сподели специално за екипа на TrafficNew.bg Юлиян Алексиев, собственик на Note Di Vino.
Ресторанта работи без почивен ден и приема и доставки за вкъщи, всеки ден от 12.00 до 21.30 часа на телефон 0899101087.
Още от категорията
Пътят за Синеморец е затворен заради прелялата река Велека