Хитовите изпълнители Криско и Тита не са сред номинираните за тазгодишните хип-хоп награди на телевизия 359, което разбуни феновете им в социалните мрежи. Те недоумяват защо техните любимци не присъстват в нито една категория като претенденти. 

Криско няма номинация за „Най-добър рапър 2018“, нито пък за „Песен на годината“. Тита, която е продуцирана от него, също е аут от листите. Според плъзналата мълва хип-хоп обществото игнорира Криско, защото той вече не свързва себе си с този стил.

TrafficNews.bg потърси мнението на Мария Бонева, която е основателка на наградите. Тя обясни, че Криско сам не е пожелал да бъде сред номинираните.

 „През годините е бил номиниран често. В тези години, в които е правел основно рап, дори е печелил най-много награди. 2015 -та беше неговата година за хип-хоп”, заяви Мария Бонева. 

Според собственичката на телевизия 359 певицата Тита е имала категоричен шанс да спечели в една от категориите, но продуцентите й са решили, че това не е нейното място.

В крайна сметка за някои артисти, награди в чалга клубовете са по-важни и адекватни за тяхното позициониране в обществото и аз уважавам тяхното право“, заключи пред TrafficNews.bg Мария Бонева.