Ул. "Савана", близо до МОЛ Пловдив. Неделя, 18 часа. Тъмносин джип търси място за паркиране и без да се лута дълго спира върху... зебрата.

"Отсреща има заведение за хранене. Шофьорът слезе да си вземе храна. Изобщо не му пукаше, че беше заел цялата пешеходна пътека и хората се чудеха къде да пресичат. Но явно е решил че като кара голяма и мощна кола, има право да спира където си реши, без да спазва правилата" коментира читателят ни Георги Мишев. 

Изводът, който можем да направим като следим нарушителите, които редовно публикуваме в рубриката ни "Не ходи пеш, прецакай пешеходец" е че, водачите , които карат по-скъпи или по-големи автомобили нарушават правилата значително по-често, от собствениците на среден клас автомобили. Разбира се, тук възниква екзистенциалният въпрос за кокошката и яйцето. А той е дали нарушителите са нахални, защото карат скъпи автомобили или карат скъпи автомобили, точно защото са нахални и пренебрегват правилата. Отговорът оставяме на вас!

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

Още новини вижте ТУК

TrafficNews.bg