Патрулка, паркирала на тревните площи срещу ВСИ, ни изпрати наш читател. Явно полицаите са решили, че контролират нарушителите, законът не се отнася за тях и могат да спират където им е удобно. Патрулката, която виждате на снимката, не само е спряла на тревните площи, но и е заела част от тротоара, който е предвиден за пешеходци, а не за леки автомобили. Слугителите на реда най- вероятно са избрали това място, за да може служебната кола да стои на сянка. 

„Значи за тях няма закони могат да спират където си пожелаят .. това че там минават хора не е от значение стига колата да е на сянка да не им е топло на "Господата Полицай" ... Айде моля ви се малко по сериозно... Щом ще има закони за нас и за тях ще има ..”, коментира читателят, който ни изпрати снимката.

За съжаление нарушения на пазителите на реда са често срещани. Тук идва и въпросът до кого да сигнализираме, че този, който следи за реда го нарушава? Припомняме, че само преди месец парламентът прие глобата за паркиране на тревни площи да бъде 200 лева. А когато колата е собственост на полицията? Кой ще я плаща? Най вероятно данъкоплатците, тъй като от там идва и издръжката за служебните автомобили.

ОЩЕ НАГЛЕЦИ ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg