Несигнализирани ремонти изнервят шофьорите и стават предпоставка за произшествия. Читател на TrafficNews.bg сигнализира, че работници копаят посред бял ден на булевард "6-ти септември" пред съда, без участъкът да е обезопасен по някакъв начин. 

"Двама работници ровеха асфалта – единият под настилката с шиш, а другия с лопата. Изронената настилка обаче бе зарязана върху пътното платно, а ремонта дори не бе обезопасен. Не бе сложен знак, който да предупреждава шофьорите, както за безопасността на двамата служители извършващи ремонт, така и за шофьорите и техните автомобили" пише Румен Тодоров.

Възмущението на нашият читател идва от факта, че не само немарливо се извършва всяка една подобна дейност, а не се и мисли за участниците в движението.

„Има много шофьори, които карат бързо в този участък. Или ще с разбият колата ако е зейнала някоя дупка или , не дай си Боже блъснат служителите на фирмата извършващи ремонта”, коментира читателят на TrafficNewsbg.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини ТУК

ТrafficNews.bg