Пловдивчанка с възмущение сигнализира до медията ни, че автобуси на транспортна фирма са блъснали автомобила й два пъти в рамките на няколко месеца.  В епицентъра на случилото  се отново “Хеброс бус”, чийто собственик е Веселин Дошков , а интересното в историята е, че ПТП-тата се случват буквално на празен паркинг.

Читателката ни разказа, че ситуациите са от миналата година и се случват на паркинг, предназначен за работници от завод край Пловдив. Въпреки, че вече всички в приключило в полицията, жената държи да разкаже за абсурдната ситуация. Тя предостави и видеоклип, на който се вижда една от скандалните случки.  По думите й при двете ситуации са взети навременни мерки от  въпросния завод и е било уведомено районното в Труд.

При втората ситуация с клипа, г-н Дошков  един месец отказваше съдействие на РУ Труд, за да занесе пътните листове”, коментира читателката.

 На видеоклипа се вижда автомобилът на жената  с марка БМВ, а около него  в близост няма други  МПС-та и паркингът е почти празен.  След това шофьорът на междуградският автобус опитва да направи маневра, по време, на която завлича колата на въпросната, а след това бавно се оттегля.

„Два пъти ми се случва да ми блъснат кола на паркинга на завода, в който работя. Двата пъти шофьорите си тръгват, а в единия случай получавах заплахи преди да напусне ПТП-то.  Случаите при мен вече са приключени, но все пак за 3 месеца от същата фирма ми се случиха еднотипни случки. Паркингът на завода е голям, място много, но е по-лесно през колите", категорична е жената. 

Пловдивчанка: Две от гумите на автобус пълен с работници изхвърчаха, докато се движиСпоред очевидци инцидентът се е случил около 5:30 сутринта, докато са пътували за работа

Снимки на автомобила: