Неадекватен мъж тормози жени в пловдивският квартал Кършияка. Вече няколко пловдивчанки, живеещи в района на ул. „Сава Муткуров“ и около ресторант „Герджика“, са се оплакали от съмнително лице, което ги преследва и закача. За това сигнализира читател на TrafficNews. По негови твърдения случаят е обвързан с инцидента, който сполетя бременна моделка преди дни във въпросния квартал.

Както вече ви разказахме, Жанет Нейчева, която е в 9-и месец от бременността си, сподели в социалните мрежи, че е била подгонена от пиян мъж. 

"Помощ, помощ!": Пиян подгони бременна моделка в Пловдив

Същият мъж беше забелязан отново по улиците. Седи или в средата или на улицата, или на тротоара, и като види кола се опитва да я спре и да заговаря хората в нея“, разказва пред TrafficNews пловдивчанка, станала свидетел на случващото се.

По думите ѝ мъжът баламосвал хората, че търси някаква жена, като печелел време, задавайки им въпроси. Спирал хората селективно, като предпочитал те да са жени, допълва тя.

По нейни предположения обаче, човекът не е пиян, както сподели потърпевшата моделка, а по-скоро страда от психично заболяване.

Граждани се организирали и започнали сами да го търсят из кварталните улици, където е бил забелязван да се навърта.

Искам да отбележа скандалното отношение на полицията, която не се появи след подадени 3 сигнала на 112. Ние останахме да го следим повече от 1 час, чакайки да дойде патрул, за да го провери, но никой не дойде“, коментира още пловдивчанката.

Към момента няма информация от МВР да са започнали проверка по случая на Жанет Нейчева или някоя от другите потърпевши дами.