Хор "Кучешка смяна" в Кючука. Така описва в сигнала си нашата читателка Ивелина,  ситуацията в която живеят в района. Изоставена сграда зад пет етажните блокчета на булевард „Никола Вапцаров”  се е превърнала в свърталище на кучета, които по цял ден и цяла нощ лаят. Хората не могат да спят, а псетата стават все повече и повече.

„Нямам проблем с животните,но това просто по цели нощи е кошмарно. Вече сума ти време е така. Този склад е в зарязана сграда от преди 30 години. Вече не е обитавана от хора и се продава и кучетата са се навъдели от доста време . Просто е кошмарно, по цяла нощ под прозореца ти да се джафка. Кучета по цяла нощ "пеят"...  Едното спира,почва друтото..после малко хорово. Това вече не се издържа!”, коментира Ивелина в сигнала до нашата редакция.

Според нашата читателка никой не се жегнал от проблема, който не е от вчера. Въпросният склад не се стопанисва от дълго време и надали песовете са собственост на бившите собственици на сградата. Това ще рече обаче, че четириногите са ангажимент на Общината. Оттам обаче не са взели никакви мерки.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

Още новини от деня ТУК

TrafficNews.bg