Затворено за движение е западното платно на бул. "Васил Априлов", в участъка от бул. "България" до бул. "Дунав". Движението се извършва и в двете посоки само в източното платно, разделено единствено чрез табели. Това доведе до смут и хаос сред шофьорите, разказа читател на TrafficNews.bg

Това е една от най-натоварените пътни артерии и едно от шосетата, което е и входно-изходен маршрут за магистралата. Десетки коли, тироше и автобуси преминават по него. След затварянето му почти цял ден колоната от коли не изчезва.

"Трафикът по булеварда е затруднен в пиковите часове така или иначе, но сега е кошмарно. Цял ден колоната от коли е от единия до другия булевард. Едвам се движи, а само за 10 минути щяха да станат две катастрофи", оплака се нашият читател.

"Още от "Дунав" трябва да има табели, сигнализиращи за затварянето на платното. Пред мен днес шофьор едва не се помля в заграждението, завивайки на ляво. Наби спирачки и даде назад, за да влезе в очертанията.

Ако караше по-бързо, катастрофата нямаше да му се размине. Пет минути по-късно, седейки в задръстването видях как две коли за малко да се сблъскат челно, защото единият шофьор не можеше да се ориентира как да завие на ляво, за да се включи в движението по булевард "България"", допълни читателят на TrafficNews.bg.


Нашият екип апелира към шофьорите да внимават в ремонтния участък и при възможност да избират обходен маршрут.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg