Мъж и жена шпорят сред колите, качени на електрическа тротинетка в Пловдив. За това сигнализира читател на TrafficNews, който е попаднал на нарушението. Той разказа, че двамата са се возили заедно на една тротинетка, нарушавайки основни правила за безопасност.

Това нарушение се е случило на надлез "Родопи", една от ключовите пътни артерии в града. Според очевидци, двамата младежи са се движили с висока скорост, лавирайки между автомобилите, създавайки опасност както за себе си, така и за другите участници в движението.

"Младежът изпрати момичето до кръстовището на кожния диспансер. Караше като луд между колите по надлеза и след това на "Даме Груев", разказват пловдивчани. 

Забраната за повече от един човек на електрическа тротинетка е наложена с цел предотвратяване на инциденти, но въпреки това мъжът, който управлявал тротинетката, игнорирал правилата.

С момичето пред себе си, той извършвал рискови маневри, преминавайки между автомобилите с висока скорост, разказват очевидци.

При наличието на натоварено движение, особено в пиковите часове, когато шофьорите се опитват да избягат от задръстванията в централната част на града подобно поведение на пътя е несериозно, споделят още читателите ни.