
Необходими съставки:
4 супени лъжици кафе
1 супена лъжица канела на прах
2 фурми
щипка индийско орехче
2 скилидки карамфил
настъргана портокалова кора
Начин на приготвяне:
Поставете кафето заедно с канелата и фурмите в джезве. Смесете, след това добавете индийското орехче, карамфила и настърганата портокалова кора и изсипете 400 милилитра прясно сварена вода. Разбъркайте бавно с дървена лъжица, докато съставките се комбинират, а след това оставете да престои 4 минути. Изцедете сместа през филтър за кафе или марля и сервирайте.
Още от категорията

Искаме да лекуваме, а не да гладуваме: Младите медици излязоха с петиция към властта

Как солариумите вредят?

Акценти



Зингаревич ще предложи 3 варианта за бъдещето на Ботев

Рекорд! В Казанлък приготвиха най-дългата вита баница с рози




