Колкото и лесно да изглежда отстрани да бъдеш модел, това не е така. Красивите ангели на известната марка за бельо "Виктория Сикрет" постоянно се подлагат на хранителни режими, упорити тренировки и всевъзможни разкрасителни процедури, за да изглеждат винаги толкова очарователни.

Подробности за ежедневието на световноизвестните модели, разкрива един от новите ангели – австралийският модел Виктория Лий. 



Разкрасителните ритуали на Виктория започват с измиване на лицето със студена вода. Красавицата казва, че сутрин не третира кожата си с нищо друго освен с растително масло. Намазва лицето си с него и го оставя да попие, докато си прави сутрешното кафе. След това хидратира кожата си с дневен крем и слага лек грим. Вечер Лий не си ляга, без да махне грима от лицето си. Почиства го с мицеларна вода, след което слага серум и крем за през нощта. Кремът винаги нанася с кръгови движения, нежно втривайки го в лицето. "Важно е да нанасяте кремът така, за да може той наистина да проникне в кожата и да може да разгърне действието си." Веднъж или два пъти седмично тя си прави и маска със суров мед, който е богат на антиоксиданти, пише woman.bg

А що се отнася до диетичния и хранителния режим на Виктория, тя разкрива, че започва деня с голяма чаша вода, за да засили метаболизма си и да хидратира тялото си. Следва тренировка и протеин след края. Закуската е около час след края на тренировката и включва яйца, защото признава, че те я държат сита по-дълго време. "Обожавам яйцата. Приготвям ги на очи, варени или бъркани. На закуска ям две, заедно с авокадо, малко задушен спанак и гъби", разкрива русокосата красавица в интервю за Vogue.  Обядът пък винаги включва източник на протеин като риба, скариди, пиле или тофу плюс здравословни мазнини и зеленчуци. Вечерята също се състои от протеин и зеленчуци. Най-често сьомга или пиле със сотирани зеленчуци. Виктория подчертава, че не вечеря след 8 часа, за да може обработката на приетата храната да не пречи на съня.

Младата дама разкрива, че поддържа тялото си във форма за ревюто с тренировки за сила и тонус три пъти седмично. Те се провеждат с личен треньор, а останалите дни от седмицата посвещава на тренировки, изградени на основата на танци. Те помогат да поддържа грация и изящност на движенията, необходими за предстоящото модно шоу.