През последното денонощие трима души са загинали при 20 тежки катастрофи, а ранените са 28, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В София са станали 21 леки произшествия, като са пострадали двама души.

От началото на месеца в страната катастрофите са 66, загиналите са петима, а ранените – 96. От началото на годината при 3058 произшествията живота си са загубили 229 души, а са пострадали 4052 – ма.

15-годишно момче загина в катастрофа на пътя Дупница-СамоковВодачът е загубил контрол над атомобила е се е преобърнал встрани от пътя

Припомняме, че  тежък пътен инцидент с един загинал и петима ранени, двама от които в тежко състояние стана вчера на пътя Китен-Приморско.

18-годишен младеж с по-малко от 4 месеца стаж зад волана, се удари челно в джип, който пътувал към морето. На място е загинал младежът, негов спътник е в изключително тежко състояние, а жена, пътувала в джипа, е била заклещена, преди да успеят пожарникарите да я извадят.

Двама от общо петимата ранени, които са приети в университетската болница в Бургас – 40-годишна жена и 18-годишния спътник на загиналия млад водач , са в реанимация с опасност за живота.

Тежка катастрофа между Китен и Приморско! 18-годишен загина, петима са ранениУчастъкът е затворен

Четирима са пострадали при верижната катастрофа на АМ "Тракия"Товарен автомобил и три леки коли са се блъснали