Закъсал камион пред Ескалибур задръсти окончателно движението в и без това затапения Пловдив, видя репортер на Trafficnews.bg. Точно на светофара огромното возило, което е с турска регистрация, е аварирало и е препречило пътя на пътуващите към ВСИ. Камионът няма аварийни, шофьорът му е сложил една туба, за да указва за аварията.

Което в случая едва ли има смисъл, защото всички, които се движат по това направление, са наясно, че нещо се е случило. Изнервените шофьори му бипкат и откровено псуват, но шофьорът няма какво да направи. "Да не е кола, да я бутне и готово", опитват се да успокояват страстите някои от потърпевшите.

Междувременно на близката спирка се събраха толкова чакащи, че гледката е направо абсурдна. Хората говорят по телефоните си, търсейки изход от ситуацията.

"Тук ще нощуваме!", опитаха се да се пошегуват някои пред нашия репортер. Който впрочем разбра, че водачът на тира все пак е положил усилия да се справи с проблема - идвал е друг голям камион, който се е опитал да го дръпне, но... безуспешно.

Така в момента стотици пловдивчани са подложени на изпитание, което в края на работната седмица не е най-доброто, което можеше да им се случи.