Знаете ли , че само 30% от жените успяват да стигнат до оргазъм по време на секс? Ако вие сте от другите 70% то тази статия е точно за вас.

Ето как да преминете от другата страна и да станете от щастливките , които нямат пропуск в леглото:

Подредете главата си

Ако изпитвате затруднения при достигането на оргазъм, то тогава първо разберете себе си. Настройте се, разберете какво точно ви харесва и действайте! Ако не сте сигурни кое точно ви възбужда, потърсете отговорите в порното! Така не само ще разкриете тайни желания, но и ще се разгорещите.

Използвайте фантазията си

Всяка от вас има сексуална фантазия, може би дори се срамува от нея? Сега не е момента да го правите, даже напротив! Трябва да я изживеете! Мислете за нея преди и най вече по време на секса. И ако си мислите, че не е редно спрямо партньора ви, сте в грешка!

Притеснения?

Изключете телефона, затворете лаптопа, изгасете лампата и се концентрирайте върху усещанята, не върху обстановката. Не се разсейвайте с негативни мисли, а се насладете на всяко докосване .

Мислете само за себе си

За една вечер можете да си позволите леко пренебрежение към партьора и да наблегнете на себе си.

Не се отчайвайте

Ако усетите, че не се случва, не се разстройвайте. Средностатистически на една жена са и нужни 20 минути директна стимулация за да стигне до оргазъм. Така че не се отчайвайте и не се стремете към това на всяка цена. Вместо да се паникьосвате се отпуснете! Ако не този път, то ще успеете следващия.

Точното докосване

Не си мислете, че това е работа на вашия партньор. Вашият собствен оргазъм е на първо място ваш. За 80% от жените да стимулират клитора, докато правят секс е гаранция за достигане на оргазъм. Защо не пробвате и вие? Ако се срамувате от мъжа до вас, недейте! Това ще го възбуди дори повече от вас.

Не бездействайте

Мъжете попринцип са по-опитни в мастурбацията. Те знаят как да си доставят удоволствие, знаят точната скорост, ъгъл и натиск. Не чакайте той да ви покаже какво ви харесва, открийте го сами. Експериментирайте!

Недейте да се концентрирате само върху едно

Много често заветната цел - оргазма се постига в комбинация на няколко стимула едновременно. Вместо да разчитате само на езика на партьора го накарайте да използва и пръстите си паралелно.

Помогнете му, за да ви помогне

Ако имате проблем с партьора и не знае как точно да ви докосне - покажете му как се докосвате сами или хванете ръката му и го навигирайте. Можете дори да го настаните на първи ред и да му покажете с помощта на вибратор какво точно искате. Гарантираме ви, че това ще го възбуди и научи едновременно.

Разчупете рутината

Не се оставяйте да бъдете погълнати от рутината. Дори и да сте с вашия партньор от дълго време, това не значи да се занемарите. Пробвайте нови неща, сменете обстановката, удължете любовната игра, пробвайте на нестандартни места. Ще видите как ще чакате с нетърпение всеки следващ път и ще сте все по-близо до заветната цел.