Сексът е много забавен, но понякога трябва да опитате неговото обогатяване, с нови преживявания. Има толкова много и различни начини, с които можете да направите това. Например да опитате нова секс поза или да използвате нова играчка в спалнята. Някои хора са нетърпеливи да изпробват нови сексуални фантазии и да изследват техните граници.

Понякога, когато хората мислят за фантазии, те си представят игра на роли или BDSM. Но сексуалните фантазии могат да обхванат много повече от това. Вижте някои от по-често срещаните фантазии, и как можете да ги опитате:

Да бъдем доминирани

Когато решите да започнете нова връзка, независимo дали тя ще е мимолетна или сериозна, секса може да бъде трудна задача особено, ако не сте наясно, какво иска партньора Ви. Ето защо господството е толкова популярна идея. Не е нужно да мислите. Вие просто постъпвате така, както Ви се каже от доминиращия. Той поемат пълен контрол. Всичко, което трябва да направите, е да се подчините. Той ще Ви каже какво точно искат и как го искат. Ще научите правилния начин да му доставите удоволствие и ще откриете, че е невероятно и релаксиращо да се оставите в ръцете на някой друг. Ако искате да опитате нещо ново, това може да е перфектната фантазия, пише 18y.bg

Непознати

Има нещо невероятно секси в чукането на непознат. Идеята да отидете на бар и да срещнете някого за секс е решение за много хора, но има и доста рискове.

Искате някой, на когото имате доверие? Не е нужно да чукате непознат - просто се преструвайте!

Уговорете се с партньора си, да се срещнете някъде публично, например в бар. Единият от вас ще се приближи до другият, само че ще трябва да се преструвате, че не се познавате. Също може да включите и ролева игра, като допълнение, и ще се получи наистина незабравимо.

Двама са компания, трима са парти

Попитайте хората какви сексуални фантазии имат и ще се окаже, че тройката е предпочитана. Но защо е така?

Има нещо вълнуващо в секса с още двама души. Можете да доставяте удоволствие, докато го получавате, или бихте могли да гледате как две секси дами се радват една на друга.

Лесбийското порно е едно от най-популярните видове порно, така че е разбираемо, защо мнозина искат да го изживеят в реалния живот. Често хората откриват, че тройка с компаньонки е най-добрия начин да се насладите на фантазията си, тъй като не съществува риск от емоционални пречки.

Секс пред камера

Всички обичат да се чувстват сякаш са звездата, и макар да им харесва идеята да бъдат гледани в спалнята, понякога реалността ги кара да се чувстват малко неудобно.

Ако Вие или Вашият партньор харесвате идеята да бъдете гледани докато се чукате, но не искате това да се случи в действителност, създаването на собствено секс видео, може да бъде идеалното решение.

Притеснението от това, кой ще гледа видеото ще изчезне, но фактът, че го снимате ще добави голяма тръпка. Ще забележите, че секса е по бавен и си отделяте достатъчно време един на друг, а след като приключите, можете да го гледате. Вълнуващо е да гледате как се чукате на видео, и затова си струва да опитате.