Човешката природа е да подобрява всеки аспект от живота, така че сексът не е изключение. В същото време реалността е, че често забравяме, че пътят към по-добър секс, освен комуникацията, идва от други физически неща, които могат да подобрят сексуалния ви живот, като йога, например.

Има една поза за йога, която е идеална секс, особето за тези, които имат проблеми с гърба, но и за всички, които просто искат да се насладят на любовната игра.

Това е успокояваща „баласана поза“, идеална за тези, които искат да освободят своята вътрешна сексуалност, независимо дали практикуват йога. Самата поза отпуска и се изпълнява много лесно, пише Elle.

Както можете да видите от снимката, е необходимо партньорът да лежи на равна повърхност, тоест на пода, така че да може да сгъва коленете си, но да разтваря бедрата си, така че пръстите на краката да се допират. Челото трябва да лежи на пода, а ръцете да са протегнати напред или можете да хванете нещо. Тялото трябва да е напълно отпуснато.

Партньорът прониква отзад, така че да се движи леко напред. Най-страхотното в тази поза е, че жената избира колко дълбоко и силно иска да отиде. В същото време можете да галите или масажирате партньора си, което допълнително насърчава удоволствието.

В тази позиция, жената е значително по-вероятно да изпита силен оргазъм.