Замисляли ли сте се какво бихте направили, ако за един ден бяхте мъж? Освен тривиалните дейности - всички жени имат един и същ отговор: секс, разбира се. 

Спрете да се облизвате - не е възбуждащо

Според мъжете това е нещо само за порно филмите. Мислите си, че сте секси? Не, не сте!

Силно натиснете пениса, когато е близо до оргазъм

Ако правите орален секс, когато видите, че партньорът ви свършва, поставете ръката си над основата на пениса му (точно под пикочния мехур). Натиснете здраво и разтривайте напред-назад, за да масажирате зоната. Това наистина действа. 

Мисионерска поза - не е единствената

Да, точно така! Вече е скучно. Пробвайте друго, има така голямо изобилие...

Поставянето на презерватив (или секс играчка) не е трудно

Докато все още държите върха на презерватива, поставете го върху пениса и го разгънете леко надолу по главата на пениса, така че той да стигне до основата.

Използвайте езика си по мъжкото му достойнствто, не бъдете мързеливи!

Ръката и устата трябва да се движат в обратна посока

Изглежда логично да движите ръката и устата едновременно, но това не е секси. Повечето мъже казват, че се чувстват по-добре, ако устата и ръката се движат в противоположни посоки - когато ръката тръгне нагоре, устата се движи надолу - така че те да се срещат в средата.

Понякога е трудно да го вдигнете

Не се притеснявайте. Не зависи от вас! Мъжете признават, че най-честите причини за еректилна дисфункция са: мастурбиране преди сексуална активност, прекалено много упражнения през този ден, умора, стрес, недостатъчно количество хранителни вещества в диетата им, употреба на алкохол и употреба на наркотици.