Ако тайно си задавате въпроса какво е смесен оргазъм и как да го постигнете? Няма да ви бавим повече!

Смесеният оргазъм е много приятно събитие и е много по-интензивен от обикновения. Всъщност, ако половинката ти стимулира клитора по време на секс, получаването на такъв тип оргазъм не е толкова трудно!

Какво представлява?

Терминът „смесен оргазъм“ обикновено описва оргазъм, получен чрез стимулирането на вагината и клитора. Но тази концепция непрекъснато се разширява и може да включва много и различни области (например g-точката и ануса). Такъв тип оргазъм, по правило, е по-дълъг и по-откроен от обикновения.

Как да го получите?

Експертите препоръчват да се комбинират няколко различни метода, за да се разбере от опит, кой работи най-добре.

- Естествен

Пръстите на половинката ти са чудесни помощници в изследването на тялото. Насърчавай го да опитва да докосва клитора по различни начини: с кръгови движения, нагоре, надолу, редуване на леки и по-силни докосвания… Оцени всяко усещане и използвайте най-ефективните за теб.

- Секс играчки

Нищо чудно, че на пазара има такова разнообразие от секс играчки! Можеш да започнеш с опити на най-обикновените играчки, а постепенно да преминавате към по-сложни. Всичко това ще ти донесе нови усещания.

- Правилна стойка

За да постигнеш смесен оргазъм, най-подходяща е „кучешката поза“ и „ездач“. Тези позиции са идеални за стимулиране на клитора, който се нуждае от леки движения (експертите твърдят, че вагината реагира най-добре на сравнително силен натиск).

- Задни маневри

Аналният оргазъм при жените е възможен. Друг е въпросът до колко широкоскроена си. По време на аналните ласки се случва косвено стимулиране на вагината. Затова за тези игри е удобно и приятно да използвате специално създадените секс играчки, например – вибратор или топки.

Източник: Cosmopolitan.bg