Експертът по връзките Анабел Найт разкри кои пет неочаквани ерогенни зони могат да осигурят максимално удоволствие от секса.

Коремът

Коремът е близо до основната ерогенна зона, така че усещането за очакване може да бъде изключително вълнуващо. Коремът също е идеално място за игра на топло и студено. Опитайте се да държите нещо студено или нещо топло в устата си и да целувате корема на партньора си с устни.

Пръстите на краката

Много хора пренебрегват пръстите на краката, но те не са само за хора с фетиши. Всъщност те могат да бъдат изключително секси място за започване на добра любовна игра.

Мнозина обичат да ближат, смучат или галят пръстите на краката си.

Коленете

По-конкретно, това е зоната зад коленете, където кожата е малко по-мека. Това място рядко се докосва от някой друг, така че ние сме по-чувствителни на контакт.

На това място има много нерви, което означава, че е много чувствително, така че можете да предизвикате прекрасно усещане у партньора си, с леки ласки или нежни целувки.

Предмишница или частта на ръката от лакътя до рамото

И тук някой рядко ни докосва и това е място, което може да ни развълнува много. Движете пръстите си с леки, кръгови движения с пръсти и ще почувствате чувствено удоволствие.

Върхът на главата

На скалпа има твърде много нервни окончания и това е една от най-добрите неизвестни ерогенни зони. Масажирайте партньора си и се отдайте на удоволствие, преди да преминете към останалото.